Lidmaatschap, informatie, nieuwsbrief

Indien u wenst kan u op deze pagina onze privacyverklaring lezen.

Wenst u in te schrijven op een excursie?  Volg dan deze link.  Wilt u een ticket in voorverkoop reserveren?  Voor sommige concerten kan dit.  Volg deze link hiervoor.

Info of lid worden

Als u informatie wilt of lid zou willen worden, vul dan onderstaand formulier in.

I.v.m. het lidmaatschap: de verschillende tarieven kan u hier bekijken.

  uw naam (verplicht)

  uw adres (verplicht voor lidmaatschap)

  uw e-mail (verplicht)

  doelgroep (verplicht)

  lid worden?

  janee

  onderwerp

  uw bericht

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

  Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen, op de hoogte gehouden te worden van activiteiten van De Principaal? Vul a.u.b. uw gegevens in via het formulier hieronder.

  Inschrijven op de nieuwsbrief

  * indicates required

  De Principaal vzw gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

  U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@deprincipaal.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.