Aankondiging

Indien u wenst kan u hier onze nieuwjaarswensen en een vooruitblik op het nieuwe werkjaar lezen.

We wachten vol ongeduld tot het eerstvolgende evenement en tellen samen met u af!

03dagen 18uren 16minuten 55seconden

 

Lichtmisconcert

Eugeniusz Wawrzyniak is als Poolse orgelvirtuoos in Charleroi titularis-organist. Hij wordt regelmatig gevraagd op belangrijke festivals, waaronder de internationale orgelreeks van De Principaal in Gent. Hij heeft onder meer opgetreden als begeleider van de bekende fluitist Marc Grauwels en Yossif Ivanov, laureaat van de koningin Elisabeth wedstrijd voor viool.
Eugeniusz presenteert ons hier een staalkaart aan schitterende composities van zijn geboorteland Polen, tevens de bakermat van Frederik Chopin, een van de grootste componisten aller tijden voor piano.

Vanaf 14 u. bent u welkom voor een pannenkoekenfestijn met koffie of warme chocolademelk. Hiervoor is reservatie vereist, dit kan via de voorverkooppagina waar u dan uw kaartje kan reserveren voor dit concert.

De toegangsprijs alles inclusief bedraagt € 15 voor leden en € 20 voor niet-leden.

De toegangsprijs voor enkel het concert bedraagt € 12 voor leden en € 15 voor niet-leden.Programmatie 2023

Het jaarprogramma wordt momenteel verder uitgewerkt.  Een voorsmaakje vindt u hier

 

 

Lidmaatschap

Als u uw lidmaatschap wenst te vernieuwen, kan dit reeds vanaf € 18 via een overschrijving op BE04 7330 6124 5931, dan bent u lid en heeft u recht op korting bij al onze evenementen. Voor € 30 wordt u principaalgenoot, een steundend lidmaatschap. U kan ook een jaarabonnement nemen indien u wil, dit kost € 175 en hierbij zijn alle toegangen inbegrepen, evenals de excursie. Voor € 250 wordt u lid van het beschermcomité, een combinatie van steunend lidmaatschap met jaarabonnement voor alle concerten en eendaagse uitstappen.  U vindt het webformulier op deze pagina.

 

Voorverkoop

U kan kaarten in voorverkoop aanschaffen voor concerten in 2023.
Voor excursies is ook in 2023 inschrijven verplicht (omwille van de plaatsen op de bus en tevens voor de catering) via de excursiepagina.
Opgelet, vanaf 2023 is de vertreklocatie terug zoals van oudsher P+R Gentbrugge!  Binnenkort is inschrijven mogelijk.

  

Jubileum-cd 

Onze Jubileum-cd 30 jaar De Principaal kan je aankopen via deze pagina: cd-verkoop.