Aankondiging

Indien u wenst kan u hier onze nieuwjaarswensen en een vooruitblik op het nieuwe werkjaar lezen.

We wachten vol ongeduld tot het eerstvolgende evenement en tellen samen met u af!

01dagen 09uren 33minuten 16seconden

 

Pianorecital door Marlies Cornelis

Marlies Cornelis studeerde eerst piano aan academie De Kunstbrug bij Frederik Croenen in Gent. Aan het conservatorium behaalde zij het masterdiploma piano in de klas van Daan Vandewalle. Haar eindexamenrecital bestond uit werk van nagenoeg uitsluitend vrouwelijke componistes. Het is uit deze specifieke bloemlezing dat een programma werd gedistilleerd voor deze concertavond. Het decor voor dit bijzondere evenement wordt gevormd door de gelagzaal van Hotel Erasmus, gelegen in een exclusief 16de-eeuws pand in Gent centrum. Het instrument waarop Marlies de muziek zal uitvoeren, is een historische salonvleugel, die eigenaar Peter Broos, tevens een begenadigd tenor, liet reviseren door Tyn Huylebroeck, een gerenommeerd pianotechnicus.

De toegangsprijs bedraagt € 12 voor leden en € 15 voor niet-leden.

U kan uw plaats reserveren op de voorverkooppagina.Programmatie 2023

Het jaarprogramma wordt momenteel verder uitgewerkt.  Een voorsmaakje vindt u hier

 

 

Lidmaatschap

Als u uw lidmaatschap wenst te vernieuwen, kan dit reeds vanaf € 18 via een overschrijving op BE04 7330 6124 5931, dan bent u lid en heeft u recht op korting bij al onze evenementen. Voor € 30 wordt u Principaalgenoot, een steundend lidmaatschap. U kan ook een jaarabonnement nemen indien u wil, dit kost € 175 en hierbij zijn alle toegangen inbegrepen, evenals de excursie. Voor € 250 wordt u lid van het beschermcomité, een combinatie van steunend lidmaatschap met jaarabonnement voor alle concerten en eendaagse uitstappen.  U vindt het webformulier op deze pagina.

 

Excursie(s)

Dit jaar is er een excursie gepland op 1 oktober. We komen samen vanaf 12:15, vertrekken stipt om 12:30.  Met Nostalbus rijden we naar Dikkele, Semmerzake, Vurste en Zonnegem.   Er wordt ook tijd uitgetrokken voor een verpozing.  Als u wenst deel te nemen, kan u zich alvast inschrijven (omwille van de plaatsen op de bus en tevens voor de catering is inschrijven verplicht als u wenst deel te nemen) via de excursiepagina.
Opgelet, vanaf 2023 is de vertreklocatie terug zoals van oudsher P+R Gentbrugge, waar we rond 19:00 terug zullen aankomen!

  

Voorverkoop

U kan kaarten in voorverkoop aanschaffen voor concerten in 2023.

Jubileum-cd 

Onze Jubileum-cd 30 jaar De Principaal kan je aankopen via deze pagina: cd-verkoop.