Aankondigingen

 

Vooreerst heten we u welkom op het evenement van een van onze partners, die een inspelingsconcert van het Kramer-Reil-orgel organiseert eind mei. Klik op de foto voor meer info.

 

Indien u wenst kan u hier onze nieuwjaarswensen en een vooruitblik op het nieuwe werkjaar lezen.

We wachten vol ongeduld tot het eerstvolgende evenement en tellen samen met u af!

00dagen 11uren 32minuten 16seconden

Orgel en zang in de Sint-Annakerk te Bottelare

Op 20 mei viert Bottelare opnieuw feest in de Sint-Annakerk. Ter gelegenheid van de jaarlijkse plaatselijke kermisfeesten met Pinksteren, biedt titularis-organist Herman De Mil u andermaal een prachtig concert aan, waarbij hij nu zal optreden als zanger. Dat Herman beschikt over een weergaloze tenorstem mag een publiek geheim heten, maar nooit hoorde u hem zo schitteren als onder de begeleiding van zijn orgelleraar Paul De Maeyer. Samen brengen zij aria’s van Haendel, Vivaldi, Stradella, Wilkinson. Paul omspeelt het evenement met orgelsolo’s van Mendelssohn, Bruhns, Pachelbel en Johann Sebastian Bach.

De toegangsprijs voor leden bedraagt € 10, voor niet-leden € 15.

U kan on line een plaats reserveren via deze pagina.Winkelpagina

Onze winkelpagina is vernieuwd.  Naast de jubileum-cd 30 jaar De Principaal kan u ook onze hogekwaliteitshoodies aanschaffen met het logo in het groot op de achterkant, en op de voorzijde De Principaal met eventueel uw voornaam bij, indien personalisatie gewenst is.  We hebben ook polo’s, stylo’s, sleutelhangers met zaklamp en pins in aanbieding.

 

 

Programmatie 2024

Het jaarprogramma wordt momenteel verder uitgewerkt.  Een voorsmaakje i.v.m. de/het volgende evenement(en) vindt u hier

 

Lidmaatschap

Als u uw lidmaatschap wenst te vernieuwen, kan dit reeds vanaf € 18 via een overschrijving op BE04 7330 6124 5931, dan bent u lid en heeft u recht op korting bij al onze evenementen. Voor € 30 wordt u Principaalgenoot, een steundend lidmaatschap. U kan ook een jaarabonnement nemen indien u wil, dit kost € 130 en hierbij zijn alle toegangen inbegrepen, evenals eendaagse excursies. Voor € 250 wordt u lid van het beschermcomité, een combinatie van steunend lidmaatschap met jaarabonnement voor alle concerten en eendaagse uitstappen.  U vindt het webformulier op deze pagina.

 

Excursies

Dit jaar is er een excursie gepland op 1 april naar Mons (daguitstap met de trein) en 6 oktober naar o.m. omgeving Zottegem (namiddaguitstap met Nostalbus).  Als u wenst deel te nemen, kan u zich alvast inschrijven (omwille van de te reserveren plaatsen op de trein en plaatsen op de bus en tevens voor de catering is inschrijven verplicht als u wenst deel te nemen) via de excursiepagina.
Voor de excursie op 6 oktober is de vertreklocatie terug zoals van oudsher P+R Gentbrugge.  
!  Er is een vroegere afsluitdatum dan gebruikelijk voor de excursie naar Mons, dit om praktische redenen.  De uiterste inschrijfdatum is 2 weken vooraf, namelijk 18 maart.

  

Voorverkoop

U kan kaarten in voorverkoop aanschaffen voor concerten in 2024 tegen voorverkooptarief.