Aankondiging

Indien u wenst kan u hier onze nieuwjaarswensen en een vooruitblik op het nieuwe werkjaar lezen.

We wachten vol ongeduld tot het eerstvolgende evenement en tellen samen met u af!

-23dagen -6uren -54minuten -59seconden

 

Orgelrecital door Dariia Lytvishko

De vzw De Principaal heet u van harte welkom op dit concert dat we samen met Orgelfonds Sint-Annakerk organiseren. De Oekraïense Dariia Lytvishko is een internationale concertorganist, dirigent, pianist en kerkmusicus in Duitsland. Ze is momenteel ‘artist in residence’ bij de vzw De Principaal. Op 2de pinksterdag brengt ze onder andere thema’s uit Star Wars van John Williams, uit Interstellar suite en Pirates of Caribbean van Hans Zimmer en uit Fantasia on Mission is Impossible van Lalo Schifrin.

De toegangsprijs bedraagt € 12 als lid, € 15 als niet-lid.

U kan uw plaats reserveren op de voorverkooppagina.Programmatie 2023

Het jaarprogramma wordt momenteel verder uitgewerkt.  Een voorsmaakje vindt u hier

 

 

Lidmaatschap

Als u uw lidmaatschap wenst te vernieuwen, kan dit reeds vanaf € 18 via een overschrijving op BE04 7330 6124 5931, dan bent u lid en heeft u recht op korting bij al onze evenementen. Voor € 30 wordt u Principaalgenoot, een steundend lidmaatschap. U kan ook een jaarabonnement nemen indien u wil, dit kost € 175 en hierbij zijn alle toegangen inbegrepen, evenals de excursie. Voor € 250 wordt u lid van het beschermcomité, een combinatie van steunend lidmaatschap met jaarabonnement voor alle concerten en eendaagse uitstappen.  U vindt het webformulier op deze pagina.

 

Excursie(s)

Dit jaar is er een excursie gepland op 1 oktober. We komen samen vanaf 12:15, vertrekken stipt om 12:30.  Met Nostalbus rijden we naar Dikkele, Semmerzake, Vurste en Zonnegem.   Er wordt ook tijd uitgetrokken voor een verpozing.  Als u wenst deel te nemen, kan u zich alvast inschrijven (omwille van de plaatsen op de bus en tevens voor de catering is inschrijven verplicht als u wenst deel te nemen) via de excursiepagina.
Opgelet, vanaf 2023 is de vertreklocatie terug zoals van oudsher P+R Gentbrugge, waar we rond 19:00 terug zullen aankomen!

  

Voorverkoop

U kan kaarten in voorverkoop aanschaffen voor concerten in 2023.

Jubileum-cd 

Onze Jubileum-cd 30 jaar De Principaal kan je aankopen via deze pagina: cd-verkoop.