Aankondiging

Indien u wenst kan u hier onze nieuwjaarswensen en een vooruitblik op het nieuwe werkjaar lezen.

We wachten vol ongeduld tot het eerstvolgende evenement en tellen samen met u af!

28dagen 06uren 20minuten 45seconden

 

Orgelwandeling in de kuip van Gent

Om 13 u. starten we in de Sint-Niklaaskerk waar een recital voor orgel en gitaar plaatsvindt, u gebracht door Joachim David en Wouter Moerman. Om 14 u. speelt Arina Tsytlianok romantische orgelwerken in de Karmelietenkerk, om 15 u. vertoeven we in het kloosterpand van Sint-Stefanuskerk waar een presentatieconcert op het regaal gebouwd door Kamiel Dockx plaatsvindt, u gebracht door Lodewijk Mispelon, om 16 u. slotconcert in de Sint-Stefanuskerk door Janno Den Engelsman (Bergen op Zoom).

Overzicht

  • 13 u. Sint-Niklaaskerk Joachim David en Wouter Moerman orgel en gitaar
  • 14 u. Karmelietenkerk Arina Tsytlianok romantische orgelwerken
  • 15 u. Lodewijk Mispelon brengt een presentatieconcert van een regaal gebouwd door Kamiel Dockx
  • 16 u. orgelrecital op het Forrest-orgel door organist van Bergen op Zoom, Janno den Engelsman

De toegangsprijs bedraagt € 22 als lid voor de volledige wandeling en vier concerten, € 27 als niet-lid.  Voor een concert betaalt u € 8.

U kan uw plaats reserveren op de voorverkooppagina.Programmatie 2023

Het jaarprogramma wordt momenteel verder uitgewerkt.  Een voorsmaakje vindt u hier

 

 

Lidmaatschap

Als u uw lidmaatschap wenst te vernieuwen, kan dit reeds vanaf € 18 via een overschrijving op BE04 7330 6124 5931, dan bent u lid en heeft u recht op korting bij al onze evenementen. Voor € 30 wordt u Principaalgenoot, een steundend lidmaatschap. U kan ook een jaarabonnement nemen indien u wil, dit kost € 175 en hierbij zijn alle toegangen inbegrepen, evenals de excursie. Voor € 250 wordt u lid van het beschermcomité, een combinatie van steunend lidmaatschap met jaarabonnement voor alle concerten en eendaagse uitstappen.  U vindt het webformulier op deze pagina.

 

Excursie(s)

Dit jaar is er een excursie gepland op 1 oktober. We komen samen vanaf 12:15, vertrekken stipt om 12:30.  Met Nostalbus rijden we naar Dikkele, Semmerzake, Vurste en Zonnegem.   Er wordt ook tijd uitgetrokken voor een verpozing.  Als u wenst deel te nemen, kan u zich alvast inschrijven (omwille van de plaatsen op de bus en tevens voor de catering is inschrijven verplicht als u wenst deel te nemen) via de excursiepagina.
Opgelet, vanaf 2023 is de vertreklocatie terug zoals van oudsher P+R Gentbrugge, waar we rond 19:00 terug zullen aankomen!

  

Voorverkoop

U kan kaarten in voorverkoop aanschaffen voor concerten in 2023.

Jubileum-cd 

Onze Jubileum-cd 30 jaar De Principaal kan je aankopen via deze pagina: cd-verkoop.